Uden at gå på kompromis med den gode smag og oplevelse arbejder vi hver dag med, hvordan vi kan anvende mindre kød og mere grønt i måltidet. Det skal være vores primære bidrag til en sundere livsstil hos vores kunder, og en lidt mere bæredygtig verden.
Vi har fokus på madspild, og planlægger med mulighed for få rester. De enkelte rester bliver inkluderet i videre produktion.
I Sumak oplever vi, at der er et Verdensmål som er overligger for alle andre; ”Partnerskaber for handling”. I FN’s oversigt kan du genfinde verdensmålet i punkt 17.17. med teksten: ”Der skal tilskyndes og fremmes effektive offentlige partnerskaber, offentligt-private partnerskaber og civilsamfundspartnerskaber, som bygger på erfaringer og ressourcestrategier fra partnerskaber”. I Sumak vil vi gerne have lov til at fremhæve vores samarbejde med BoligKorsør omkring Kvarterhuset, hvor formålet er at sikre et hus til fælles glæde og gavn for områdets beboere.