Mandag d. 17/2
Boller i karry med ris og råkost med selleri og æble
Tirsdag d. 18/2
Paneret sej med rørt remoulade, ovnkartofler og sprød salat
Onsdag d. 19/2
Hjerte gryde med urtekartoffelmos og surt
Torsdag d. 20/2
Farsbrød med kartofler, brun sovs og coleslaw
Fredag d. 21/2
Pitabrød med oksefyld, salat og fritter
Lørdag d. 22/2
Gryderet med ris og grønt
Søndag d.23/2
Hamburgerryg med stuvet spinat, små kartofler og gulerødder
Uge 9
Mandag d. 24/2
Pasta med kødsauce og salat
Tirsdag d. 25/2
Kylling i aspargessovs med kartofler og bagte urter
Onsdag d. 26/2
Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
Torsdag d. 27/2
Fiskelasagne med hele spinatblade og salat med gulerødder
Fredag d. 28/2
Kødsovs med bagt kartoffelmos og rødbeder
Lørdag d. 1/3
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, surt og en lille tomat salat
Søndag d. 2/3
Svinekotelet i fad med champignon sauce, ris og grønt