Månedens menu

Månedens menu

 

April

 


 uge 14

Mandag d. 31/3

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og agurk salat

 

Tirsdag d. 1/4

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

 

Onsdag d. 2/4

Fiskefrikadeller med remoulade sovs. kartofler og råkost med gulerod/selleri

 

torsdag d. 3/4

Hjertestroganoff med urtemos og rødbeder

 

Fredag d.  4/4

Kyllingeburger med salat, dressing og fritter

 

Lørdag D. 5/4

Gryderet af gris med små kartofler og bønnesalat

 

Søndag d. 6/4

Bøf a la Karoline i tomatsovs med ris og grønt

 

uge 15

Mandag d.7/4

Kylling i karrysovs med ris og salat

 

Tirsdag d. 8/4

Mild Chili con carne med ris og salat

 

Onsdag d. 9/4

Kartoffelfrikadeller med stuvet spinat og bagte rodfrugter

 

Torsdag d. 10/4

Fiskefilet med persillesauce, kartofler og råkost

 

Fredag d. 11/4

Pasta med kødsauce, frisk salat og hvidløgsbrød

 

Lørdag d.12/4

Kalkun Cordon bleu, ris, ærter og rustik paprika sovs

 

Søndag d. 13/4

Svinekotelet med svampesovs, kartofler og rosenkål

 

uge 16

Mandag d. 14/4

Boller i karry, ris og råkost med selleri og æble

 

Tirsdag d. 15/4

Kylling i rød karry sauce med ris og salat

  

Onsdag d. 16/4

Æggekage med kartofler og løg, med bacon og pølser på toppen

 

Skærtorsdag d. 17/4

Hamburgerryg med stuvet spinat, små kartofler og gulerødder

 

Langfredag d. 18/4

Ristaffel med skinketern, majs, ærter, ananas, rosiner, kokos og peanuts

 

Lørdag d. 19/4

Krebinet med stuvede bønner, kartofler, og gulerødder

 

Søndag d. 20/4 påskedag

Hofgryde med cocktailpølser, ris og bønner

 

uge 17

Mandag d. 21/4 2 påskedag

Hakkebøf med estragon sauce, fritter og blomkål

 

Tirsdag d. 22/4

Pasta med kødboller i tomatsauce, og salat

  

Onsdag d. 23/4

Kødsovs med bagt kartoffelmos, råkost af gulerod og rødbede

 

Torsdag den 24/4

Frikadeller, pastasalat vendt med pesto og grøn salat

 

Fredag den 25/4

Pølser med varm kartoffelsalat og grønne ærter

 

Lørdag den 26/4

Kylling i sur-sød sauce med ris og grønt

 

Søndag 27/4

Nakkesteg stegt som vildt med skysovs, kartofler og waldorfsalat

 

uge 18

Mandag d. 28/4

Pasta med skinke, svampesauce og salat

 

Tirsdag d. 29/4

 Kylling i paprikasovs med ris og grønne ærter

 

Onsdag d. 30/4

Fiskefilet med rørt remoulade, fritter og salat

 

unsplash