Månedens menu

 

 

November 2024

Uge 44

Fredag d. 1/11

Pølser med varm kartoffelsalat og grønne ærter

 

Lørdag d. 2/11

Kotelet i fad med ris og grønt

 

Søndag d. 3/11

Hakkebøf á la Karoline med bådkartofler og grønt


Uge 45 

Mandag d. 4/11 

Stegt medister med stuvet blomkål, kartofler og grønt

 

Tirsdag d. 5/11

Tomatsuppe med urter, kødboller, nudler og brød

 

Onsdag d. 6/11

Stegt fiskefilet med remoulade dressing, ovnkartofler og råkost

 

Torsdag d. 7/11

Millionbøf med kartofler, rødbeder og grønt

 

Fredag d. 8/11

Svensk pølseret med grønne ærter og rugbrød

 

Lørdag d. 9/11

Kotelet i fad med ris og grønt

 

Søndag d. 10/11

Farseret and med andesauce, kartofler, rødkål og chips


Uge 46

Mandag d. 11/11

Pasta med kødsovs, salat og hvidløgsdressing

 

Tirsdag d. 12/11

Dagens fisk med kartofler, sovs og råkost

 

Onsdag d. 13/11

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sovs og gulerødder

 

Torsdag den 14/11

Hjerte stroganoff med kartoffelmos og grønt

 

Fredag den 15/11

Boller i karry med ris og sellerisalat

 

Lørdag d. 16/11

Skinkeschnitzel med paprikasauce, penne pasta og bagte urter

 

Søndag d. 17/11

Flæskesteg med sprøde sværd, rødkål, brun sovs og kartofler

 

Uge 47

Mandag d. 18/11

Pasta med skinke, champignon og salat

 

Tirsdag d. 19/11

Stegt kylling bryst med brun sovs, kartofler og stegte gulerødder

 

Onsdag d. 20/11

Indisk fisk med ris og grønt

 

Torsdag d.  21/11

Lasagne med salat og dressing

 

Fredag d. 22/11

Pølsebiksemad med rugbrød og grønt

 

Lørdag d. 23/11

Fyldte peberfrugter med tomatsovs og ris

 

Søndag den 24/11

Langtids stegt okse cuvette i skysauce, ovnkartofler og bønner

 

Uge 48

Mandag d. 25/11

Pitabrød med oksekødsfyld, salat, dressing og  bådkartofler

 

Tirsdag d. 26/11

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og gulerødder

 

Onsdag d. 27/11

Kylling i rød karry med kokosmælk, hvidløg, pasta og grønt

 

Torsdag d. 28/11

Gordon bleu af kalkun med tomatsovs, ris og grønt

 

fredag d. 29/11

Aspargessuppe med kødboller og brød

 

Lørdag d. 30/11

Fiskefilet med remoulade, salat og pommes frites

 

Søndag d. 1/12

Svinekam stegt som vildt med sovs, kartofler og bønner

 

 

 

unsplash