Oktober 2024
Uge 40
Mandag d. 30/9
Pasta med kødsauce og salat
Tirsdag d. 1/10
Stegt kylling bryst med brun sovs, kartofler og grønt
Onsdag d. 2/10
Urtefrikadeller med stuvet spinat og stegte gulerødder
Torsdag d. 3/10
Stegt fiskefilet med rørt remoulade, kartofler og råkost
Fredag d. 4/10
Kylling schnitzel med persille dressing, kartofler og stegte rødder
Lørdag d.5/10
"Gør det selv" mexicanske pandekager med salat og dressing
Søndag d. 6/10
Skinke med flødebagte kartofler, majs og ærte mix.
Uge 41
Mandag d. 7/10
Grønsags farsbrød med surt, kartofler og grønt
Tirsdag d. 8/10
Hjerter i flødesovs med kartoffelmos, grønt og surt
Onsdag d. 9/10
Flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål
Torsdag d. 10/10
Dagens fisk med persille sovs, kartofler og råkost
Fredag d. 11/10
Biksemad med æg, rødbede og rugbrød
Lørdag d. 12/10
Krebinet med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og persille
Søndag d. 13/10
Paprika gryde af skinke tern med penne pasta og grønt
Uge 42
Mandag d. 14/10
Boller i selleri med ris og ovnbagte rødder
Tirsdag d. 15/10
Dagens fisk med purløgssauce, kartofler og råkost med ananas
Onsdag d. 16/10
Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Torsdag den 17/10
Kylling i karry sovs med ris og grønt
Fredag den 18/10
Pasta med kødsauce, salat og dressing
Lørdag den 19/10
Hofgryde med løse ris og broccoli
Søndag 20/10
Farseret ribbensteg med skysovs, ovnkartofler og rødkålssalat
Uge 43
Mandag d. 21/10
Nakkekotelet i fad med grøntsager, kartofler og surt
Tirsdag d. 22/10
Farseret porre med lys sauce, kartofler og stegte gulerødder
Onsdag d. 23/10
Brændende kærlighed med bacon, pølser, løg og rugbrød
Torsdag d. 24/10
Fiskefrikadeller med remoulade sovs, fritter og råkost
Fredag d. 25/10
Karrykål med gulerod og rugbrød
Lørdag d. 26/!0
"Gør det selv" mexicanske pandekager med salat og dressing
Søndag den 27/10
Kylling i aspargessovs med kartofler, grønne bønner og tartelet
Uge 44
Mandag d. 28/10
Kylling sandwich med karrydressing hertil fritter og salat
Tirsdag d. 29/10
Forlorenhare med sovs, kartofler, surt og sødt
Onsdag d. 30/10
Dagens fisk med citronsovs, kartofler og grønt
Torsdag d. 31/10
Kylling frikadeller med ris, bulgursalat og dressing
Fredag d.1/11
Pølser med varmkartoffelsalat og grønne ærter
Lørdag d. 2/11
Kotelet i fad med ris og grønt
Søndag d. 3/11
Hakkebøf a la Karoline med bådkartofler og grønt