Månedens menu

 

Februar


Lørdag d. 1/2

Kylling i karry med ris og grønt

 

Søndag d. 2/2

Bøf a la Karoline med ovn kartofler og grønt

 

Uge 6

Mandag d. 3/2

Penne pasta med skinke i svampesauce og broccoli blanding

 

Tirsdag d.  4/2

Dagens fisk

 

Onsdag d. 5/2

Aspargessuppe med gulerødder, kødboller og flutes

 

Torsdag d. 6/2

Pølsebiks med rugbrød og ærter

 

Fredag d. 7/2

Æggekage med kartofler, løg, tomat

 

Lørdag d.8/2

Krebinet med stuvede ærter og gulerødder hertil kartofler med persille

 

Søndag d. 9/2

Gryde ret med kalkun hertil ris og grønt


Uge 7 

Mandag d. 10/2

Millionbøf med kartofler og blomkål

 

Tirsdag d. 11/2

Fiskefilet med persillesauce, kartofler og råkost

 

Onsdag d. 12/2

Pasta ” lady og vagabonden ” med salat

 

Torsdag d. 13/2

Stegt medister med stuvede bønner, kartofler og grønt

 

Fredag d. 14/2

Kalkun Cordon bleu med paprika-sovs, pasta og grønt

 

Lørdag d. 15/2

Koteletter i fad med ris og grønt

 

Søndag d. 16/2

Flæskesteg med kartofler, rødkål, skysauce og agurk salat


Uge 8

Mandag d. 17/2

Boller i karry med ris og råkost med selleri og æble

 

Tirsdag d. 18/2

Paneret sej med rørt remoulade, ovnkartofler og sprød salat

 

Onsdag d. 19/2

Hjerte gryde med urtekartoffelmos og surt

 

Torsdag d. 20/2

Farsbrød med kartofler, brun sovs og coleslaw

 

Fredag d. 21/2

Pitabrød med oksefyld, salat og fritter

 

Lørdag d. 22/2

Gryderet med ris og grønt

 

Søndag d.23/2

Hamburgerryg med stuvet spinat, små kartofler og gulerødder

 

Uge 9

Mandag d. 24/2

Pasta med kødsauce og salat

 

Tirsdag d. 25/2

Kylling i aspargessovs med kartofler og bagte urter

 

Onsdag d. 26/2

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt

 

Torsdag d. 27/2

Fiskelasagne med hele spinatblade og salat med gulerødder

 

Fredag d. 28/2

Kødsovs med bagt kartoffelmos og rødbeder

 

Lørdag d. 1/3

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, surt og en lille tomat salat

 

Søndag d. 2/3

Svinekotelet i fad med champignon sauce, ris og grønt

 

unsplash