Månedens menu

 

Januar

uge 1

Lørdag d. 4/1

 Karbonade med stuvet blomkål, kartofler og gulerødder

 

Søndag d. 5/1 

Gryderet med kalkun i rød karry med ris og grønt

 

uge 2

Mandag d. 6/1 

Kylling i karry med ris og grønsalat med rød dressing

 

Tirsdag d. 7/1

Stegt fiskefilet med persille sovs, kartofler og råkost med selleri

 

Onsdag d. 8/1

Svensk pølseret med ærter og rugbrød

 

Torsdag d. 9/1

Kødsovs med bagt kartoffelmos, rødbeder og lidt grønt

 

Fredag d.  10/1

Stegt kylling med brun sovs, kartofler og agurke salat

 

Lørdag D. 11/1

Kalkunschnitzel med svampesovs, ris og grønt

 

Søndag d. 12/1

Kotelet i fad med kartofler og grønt

 

uge 3

Mandag d.13/1 

Pitabrød med oksefyld og salat med dressing

 

Tirsdag d. 14/1

Dampet fisk med sennepssauce, kartofler, rødbeder og bønner

 

Onsdag d. 15/1

Forloren hare med sovs og kartofler, hertil surt og grønt

 

Torsdag d. 16/1

Gule ærter med urter og kartoffel, pølse, flæsk og rugbrød

 

Fredag d. 17/1

Kylling frikadeller med tzatziki, ris og grøn salat

 

Lørdag d.18/1

Byg selv mexicanske pandekager med oksefyld, salat og dressing

 

Søndag d. 19/1

Skinke med flødekartofler og gulerødder med pesto

 

uge 4

Mandag d. 20/1 

Farseret porre med kartoffel og lys sauce samt grønt

 

Tirsdag d. 21/1

Dagens fisk

 

Onsdag d. 22/1

Lasagnette med salat og dressing

 

Torsdag d. 23/1

Kalvehjerter i flødesauce med kartoffelmos, surt og grønt

 

Fredag d. 24/1-

Æggekage med bacon, pølser, løg, kartoffel, tomat og rugbrød

 

Lørdag d. 25/1-

Hakkebøf med bløde løg, kartofler og bagte rødder

 

Søndag d. 26/1

Kalkun i kryddersovs med ris, majs og ærter

 

uge 5

Mandag d. 27/1

Gør det selv burger, med salat, dressing mm.

 

Tirsdag d. 28/1

Fiskefrikadeller med remouladesovs, kartofler og råkost

 

Onsdag d. 29/1

Brændende kærlighed med pølse, bacon, løg, tomat og rugbrød

 

Torsdag d. 30/1

Tomatsuppe med urter, kødboller, nudler og brød

 

Fredag d. 31/1

Koteletter i svampe sovs med ris og grønt

 

 

unsplash