Månedens menu


Februar


uge 6

Mandag d. 5/2 

Pasta lady og vagabonden med grønt mix

 

Tirsdag d. 6/2

Pitabrød med kylling, salat, dressing og fritter

 

Onsdag d. 7/2

Dagens fisk med kartofler, sovs og råkost

 

Torsdag d. 8/2

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder, persille og kartofler

 

Fredag d.  9/2

Aspargessuppe med kødboller

Og flûtes

 

Lørdag d. 10/2

Flæskesteg med kartofler, sovs, rødkål og chips

 

Søndag d. 11/2

Bøf á la Karoline med ris og majs blanding

 

uge 7

Mandag d.12/2 

Kylling i paprika sauce med penne pasta og salat med pesto dressing

 

Tirsdag d. 13/2

paneret fisk med remoulade sovs, kartofler og råkost

 

Onsdag d. 14/2

Boller i karrysovs med ris og grønt

 

Torsdag d. 15/2

Forloren hare med sovs, kartofler, sødt og surt

 

Fredag d. 16/2

Lasagnette med ost, salat og dressing

 

Lørdag d.17/2

Gryderet af gris med ris og dampede urter

 

Søndag d. 18/2

Lime marineret kalkunbryst med kartofler, skysovs og blomkåls blanding

 

uge 8

Mandag d. 19/2 

Pasta med kødsovs, salat og hvidløgsdressing

 

Tirsdag d. 20/2

Farseret porre med lys sauce, kartofler og dampet grønt

 

Onsdag d. 21/2

Stegt kalvelever med sovs, kartofler, bløde løg og surt

 

Torsdag d. 22/2

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder

 

Fredag d. 23/2

Byg selv kylling burger med salat, dressing og bådkartofler

 

Lørdag d. 24/2

Koteletter i fad med ris, grønt og grønne bønner

 

Søndag d. 25/2

Farseret and med andesovs, kartofler og rødkål

 

uge 9

Mandag d. 26/2 

Sammenkogt af gris med små kartofler og grønt

 

Tirsdag d. 27/2

Svensk pølseret med grønne ærter og rugbrød

 

Onsdag d. 28/2

Fisk med persillesauce, kartofler og råkost

 

Torsdag d. 29/2

Kylling gryde med ris, salat og dressing

 

Fredag d. 1/3

Karrykål med kartofler, rugbrød og gulerødder

 

Lørdag d. 2/3

Høns i asparges sovs med ris og grønt

 

Søndag d. 3/3

Hamburgerryg med stuvet spinat, små kartofler og gulerødder

 

 

 

 




























 

unsplash