April
uge 14
Mandag d. 31/3
Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og agurk salat
Tirsdag d. 1/4
Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder
Onsdag d. 2/4
Fiskefrikadeller med remoulade sovs. kartofler og råkost med gulerod/selleri
torsdag d. 3/4
Hjertestroganoff med urtemos og rødbeder
Fredag d. 4/4
Kyllingeburger med salat, dressing og fritter
Lørdag D. 5/4
Gryderet af gris med små kartofler og bønnesalat
Søndag d. 6/4
Bøf a la Karoline i tomatsovs med ris og grønt
uge 15
Mandag d.7/4
Kylling i karrysovs med ris og salat
Tirsdag d. 8/4
Mild Chili con carne med ris og salat
Onsdag d. 9/4
Kartoffelfrikadeller med stuvet spinat og bagte rodfrugter
Torsdag d. 10/4
Fiskefilet med persillesauce, kartofler og råkost
Fredag d. 11/4
Pasta med kødsauce, frisk salat og hvidløgsbrød
Lørdag d.12/4
Kalkun Cordon bleu, ris, ærter og rustik paprika sovs
Søndag d. 13/4
Svinekotelet med svampesovs, kartofler og rosenkål
uge 16
Mandag d. 14/4
Boller i karry, ris og råkost med selleri og æble
Tirsdag d. 15/4
Kylling i rød karry sauce med ris og salat
Onsdag d. 16/4
Æggekage med kartofler og løg, med bacon og pølser på toppen
Skærtorsdag d. 17/4
Hamburgerryg med stuvet spinat, små kartofler og gulerødder
Langfredag d. 18/4
Ristaffel med skinketern, majs, ærter, ananas, rosiner, kokos og peanuts
Lørdag d. 19/4
Krebinet med stuvede bønner, kartofler, og gulerødder
Søndag d. 20/4 påskedag
Hofgryde med cocktailpølser, ris og bønner
uge 17
Mandag d. 21/4 2 påskedag
Hakkebøf med estragon sauce, fritter og blomkål
Tirsdag d. 22/4
Pasta med kødboller i tomatsauce, og salat
Onsdag d. 23/4
Kødsovs med bagt kartoffelmos, råkost af gulerod og rødbede
Torsdag den 24/4
Frikadeller, pastasalat vendt med pesto og grøn salat
Fredag den 25/4
Pølser med varm kartoffelsalat og grønne ærter
Lørdag den 26/4
Kylling i sur-sød sauce med ris og grønt
Søndag 27/4
Nakkesteg stegt som vildt med skysovs, kartofler og waldorfsalat
uge 18
Mandag d. 28/4
Pasta med skinke, svampesauce og salat
Tirsdag d. 29/4
Kylling i paprikasovs med ris og grønne ærter
Onsdag d. 30/4
Fiskefilet med rørt remoulade, fritter og salat
