Marts
uge 10
Mandag d. 3/3
Pasta med champignon, skinke og gulerødder med sesamfrø
Tirsdag d. 4/3
Kylling frikadelle med bulgursalat, dressing og flute
Onsdag d. 5/3
Paneret flæsk med persille sovs, kartofler og råkost
Torsdag d. 6/3
Kartoffel-porre suppe med bacon drys og brød
Fredag d.7/3
Porre-bacon tærte med råkost
Lørdag d. 8/3
Byg selv Mexicanske pandekager med oksefyld, salat og dressing
Søndag d. 9/3
Flæskesteg med det hele
uge 11
Mandag d. 10/3
Røde pølser med pommes frites, grøn salat og dressing
Tirsdag d. 11/3
Forloren hare med skysovs, kartofler, sødt og surt
Onsdag d. 12/3
Lasagne med salat og dressing
Torsdag d. 13/3
Stjernekaster med salat, dressing og ovn kartofler
Fredag d. 14/3
Brændende kærlighed med løg, pølser, bacon og tomat, rugbrød
Lørdag d. 15/3
Stegt kylling bryst med brun sovs, kartofler, lidt salat og agurk salat
Søndag d.16/3
Skinke med flødekartofler og dampet grønt
uge 12
Mandag d. 17/3
Pasta med kødsovs og bagte rødder
Tirsdag d. 18/3
Kylling burger med salat og dressing samt ovn kartofler
Onsdag d. 19/3
Dampet fisk i sennepssauce med kartofler, hakkede rødbeder og æg
Torsdag d. 20/3
Millionbøf med kartoffelmos og bagte rødbeder
Fredag d. 21/3
Stegt medister med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, rødbeder
Lørdag d. 22/3
Kylling frikasse med kartofler og agurkesalat
Søndag d. 23/3
Sammenkogt med cocktailpølser, ris, majs, ærter og løg
uge 13
Mandag d. 24/3
Pølser med varm kartoffelsalat og grønne ærter
Tirsdag d. 25/3
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, løgsovs og surt
Onsdag d. 26/3
Kylling i kokos sauce, ris og sprød salat med ananas
Torsdag d. 27/3
Urtefrikadeller med stuvet spinat, gulerødder og små kartofler
Fredag d. 28/3
Millionbøf med kartofler og bagte rødbeder
Lørdag d. 29/3
Koteletter i fad med kryddersauce, ris og gulerødder
Søndag d. 30/3
Helstegt kalkunbryst med kryddersovs, kartofler og grønt