Juni/juli 2025
uge 27
mandag d. 30/6
Skinke med estragon sovs, kartofler og grønt
tirsdag d. 1/7
Flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål
onsdag d. 2/7
Røde pølser med kold kartoffelsalat
torsdag d. 3/7
Hjerte stroganoff med persille kartofler og bagte rødbeder
fredag d. 4/7
Gryderet af gris med ris og grønt
lørdag d. 5/7
"Gør det selv" mexicanske pandekager med oksefyld, salat og dressing
søndag d. 6/7
Flæskesteg med sovs, kartofler og agurkesalat
uge 28
mandag d. 7/7
Kylling gryde med rød karry, ris og grønt
tirsdag d. 8/7
Farsbrød med urtesovs, kartofler og bagte urter
onsdag d. 9/7
Urtefrikadeller med grønkål, kartofler og gulerødder
torsdag d. 10/ 7
Svensk pølseret med rugbrød og ærter
fredag d. 11/7
Indianer hachis med ris og salat
lørdag d.12/7
Kylling i paprikasauce med pasta og grønt
søndag d. 13/7
Hakkebøf med estragon sauce, ovn kartofler og bønner
uge 29
mandag d. 14/7
Pasta med skinke og svampesauce, salat og brød
tirsdag d. 15/7
"Byg selv burger" af gris med salat og fritter
onsdag d. 16/7
Skinkeschnitzel med skysovs, kartofler og ærter
torsdag d. 17/7
Fiskefrikadeller med kold persilledressing, ovn kartofler og råkost
fredag d. 18/7
Millionbøf med kartofler, salat og dressing
lørdag d. 19/7
Kyllingefrikadeller med paprikasovs, kartofler og bulgursalat
søndag d. 20/7
Svinekotelet i fad med svampesovs, ris og broccoli
uge 30
Husk at cafeen holder ferie lukket fra d. 26/7 til m. 10/8
mandag d. 21/7
Pasta med kødsauce og salat med hvidløgsdressing
tirsdag d. 22/7
Hjerter i flødesauce med sesambagte kartofler og gulerødder
onsdag d. 23/7
Frikadeller med stuvet rosenkål, kartofler og gulerødder
torsdag d. 24/7
Kylling i karry med ris og råkost med ananas
fredag d. 25/7
Stjerne kaster med fiskefilet, toast, dressing, asparges, salat og fritter
lørdag d. 26/7
Kyllingespyd med kold kartoffelsalat og salat
søndag d. 27/7
Glaseret hamburgerryg med kartofler og st. ærter og gulerødder
uge 31
mandag d. 28/7
Paprikagryde med ris og bønner
tirsdag d. 29/7
Pasta a la Lady og vagabonden med ærter
onsdag d. 30/7
Fiskefilet med rørt remoulade, kartofler og salat
torsdag d. 31/7
Hakkebøf med estragonsovs og fritter samt ærter
