Info ⬎

Velkommen


Sumak er en cafe og cateringvirksomhed, som producerer mad inspireret fra mange forskellige verdensdele og fra vores egen mormor mads kultur. 


Vores mad er lavet fra bunden, med gode råvarer og med masser af kærlige hænder og omtanke. Vi bager frisk brød og kage hver dag – og følger mulighederne i årets gang og tager gerne imod en udfordring.


Vi kan f.eks. lave helt enkle klassiske bud som en lun leverpostej med kvalitetsrødbede, bacon og hjemmebagt rugbrød eller måske er du mere til krydderier og så kan vores bud på Falafel med arabisk salat og hvidløgsdressing være sagen.


Sumak er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der har som mål at opkvalificere kvinder med andet etnisk baggrund end dansk og hjælpe dem med at finde arbejde. Sumak tager udgangspunkt i kvindernes selvlærte kompetencer og interesse for faget madlavning. Ikke bare almindelig madlavning, men den madlavning den enkelte deltager via sin opvækst i egne familiemæssige og kulturelle rammer har tillært sig ud fra sine traditioner. Sumak er placeret i Kvarterhuset på Motalavej i Korsør.


Samarbejdspartnere


  • BoligKorsør: Sumak har indgået samarbejdet med Bolig Korsør, og varetager en række driftsopgaver i Kvarterhuset, herunder udlejning af lokaler. Se mulighederne i vores kalender for leje i Kvarterhuset
  • Kvarterhus ledelse – Kvarterhuset Motalavej: Sumak samarbejder med Kvarterhusledelsen om fællesinitiativer og nye ideer
  • Slagelse Jobcenter: Sumak har indgået samarbejdsaftale med Slagelse jobcenter om opkvalificering forløb.

Copyright @ Sumak.dk All Rights Reserved